Test z multimetrom

Ko preizkušamo test z multimetrom in se dotaknemo ozemljitvene rjuhe, lahko zelo hitro in enostavno opazimo, kako drastično pade telesna napetost! Običajno so ljudje hitro presenečeni nad zmanjšanjem in majhno površino izpostavljenosti kože, ki je potrebna za reakcijo.
Ponavadi se potem človek vpraša: “Kaj to pomeni?” To pomeni, da, ko smo ozemljeni, vaše telo ne absorbira “umetnega” električnega naboja, ki se nabira v telesu in tako povzroči poškodbe prostih radikalov, kar lahko sčasoma privede do električne preobčutljivosti, vnetja, utrujenosti in kroničnih bolezni.

Ozemljitev v osnovi omogoča telesu, da se izenači ali izprazni – daje negativni naboj, da izniči pozitivni naboj iz električnih virov.

Torej vem, da boste nekateri želeli preizkusiti ta test in lahko si ogledate moj video, ki prikazuje, kako to naredimo. Za naš eksperiment, smo uporabili digitalni multimeter VC165. Multimeter je potrebno nastaviti na izmenični tok. Črno tipalko (-) sem povezal na ozemljitev, rdečo tipalko (+) pa sem držal v roki.

Potrebno je povdariti, da tipalko, ki jo držite v roki, potrebno držati za konico tipalke, ne za ročaj. Kot lahko vidite, multimeter pokaže drastično razliko napetosti v telesu, pred in po dotiku z ozemljitveno rjuho.  Zelo važno je, da veste, da bo vsak posameznik zaradi svojega okolja in fiziologije telesa dobil drugačen rezultat – ne mislite, da lahko posnamete iste številke kot v mojem videu. Pomembno je vedeti, da bolj kot je telo hidrirano, boljši bo končni rezultat.  Glavna stvar je, da se zavedate, da ob ozemljitvi električni naboj v našem telesu drastično pade. Če temu ni tako, potem niste pravilno ozemljeni ali pa multimeter ni pravilno nastavljen.

Ko se zavedate, kaj pomeni statična elektrika v telesu in kako ozemljitev zmanjša inducirano napetost telesa iz električnih virov, se lahko počutite veliko bolje, ko ste povezani s svojo ozemljitveno podlogo.

Medtem, ko npr. delate v pisarni, obkroženi z računalniki, tiskalniki, napajalnimi ploščami, lučmi ali ste v spalnici, ki je napolnjena z vso to zabavno opremo, televizorji in spite na ozemljitveni rjuhi, vaše telo ne absorbira teh električnih nabojev, ker jih izprazni skozi ozemljitev in omogoči, da ostanete v uravnoteženem električnem stanju. To vašemu telesu omogoča, da se vzpostavi stanje, ki nato vzpodbudi celjenje in obnavljanje tkiv in celic, tako da boste ostali v uravnovešenem stanju dobrega počutja.

Ozemljite si življenje!

 59.90
Mere: 31cm- 62cm Paket vsebuje podlogo in kabel
Ocenjeno 5.00 od 5
 139.90
Na voljo je v naravni barvi bombaža za posteljo mere...
Ocenjeno 5.00 od 5
 169.90
Na voljo je v naravni barvi bombaža za posteljo mere...
Ocenjeno 5.00 od 5