Ozemljitvena podloga 31×62

(1 mnenje stranke)

 59.90

Brezplačna poštnina
  • Mere: 31cm- 62cm
  • Paket vsebuje podlogo in kabel

Ni na zalogi

Kategorija:

Ozemljitvena podloga je idealna zaščita pred elektro magnetnim sevanjem. Uporabljate jo lahko doma ali v službi

Ljudje mnogo časa preživimo za računalnikom ali preprosto za delovno mizo, daleč od naše matere Zemlje, predvsem otroci, ki preživijo ure in ure za računalnikom namesto, da bi se igrali zunaj. Če se želimo ozemljiti med delovnim časom oziroma med delom za računalnikom to najlažje storimo z ozemljitveno podlogo za miško ali jo postavimo pod noge.
Podlogo lahko namestimo pod mizo, pred sedežno in nanjo položimo noge. Ali pa jo namestimo pod tipkovnico ali miško, s tem da se moremo podloge nujno dotikati z golimi nogami ali rokami.
Ozemljitvena podloga pa je idealna tudi za za vaše ljubljenčke. Predvsem za tiste, ki večino svojega dneva preživijo v stanovanju. Tako so kakor vi oddaljeni od narave in nimajo pristnega stika z Zemljo, zaradi česar so manj odporni in dojemljivi za različne bolezni.

Vas zanima kako ozemljite svojo posteljo? Ozemljitvena rjuha

  • Proizvodi, katere najdete na tej spletni strani niso nadomestilo za ustrezno medicinsko pomoč v primeru zdravstvenih težav in niso zdravniško priznana za preprečevanje bolezni.
  • Proizvode uporabljate na svojo odgovornost, za kakršnekoli poškodbe ne odgovarjamo.
  • Proizvodi in trditve o posameznih izdelkih preko te spletne strani niso bile ocenjene s strani državnih inštitucij in niso namenjene za diagnosticiranje, zdravljenje ali preprečevanje bolezni.
  • Informacije na tej spletni strani so zgolj informativne narave in niso namenjene kot nadomestilo za nasvet svojega zdravnika ali drugega zdravstvenega delavca.
  • Če imate oziroma sumite na kakršnekoli zdravstvene težave se pred pričetkom uporabe proizvodov posvetujete s svojim zdravnikom ali katerim drugim  zdravstvenim delavcem.

1 mnenje za Ozemljitvena podloga 31×62

  1. MarjanKreat

    Dnevno sedim najmanj 10 ur za računalnikom. Od kar uporabljam podlogo se manj vrtim na stolu, mogoče sem celo bolj zbran. Zaenkrat nekih zdravstvenih efektov ne čutim ampak stvar uporabljam iz preventivnih namenov. Zanimiv mi je predvsem podatek, da je v prostoru kjer delam moje telo dosegalo kar 0.76V s podlogo pa se voltaža zniža na vsega 0.007V. Mogoče vpliva, mogoče ne – a vseeno, človek je bio-električna naprava. Marjan

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja