Ozemljitvena rjuha 180×200

 169.90

Brezplačna poštnina
  • Na voljo je v naravni barvi bombaža
  • za posteljo mere 180×200

4 na zalogi

Šifra: 0001 Kategorija:

Ozemljitvena rjuha je namenjena za ozemljitev celotnega telesa med spanjem. Narejena je iz bombaža in prepletena s prevodno srebrno nitko, ki je prepretena po celotni rjuhi. Rjuho enostavno pogrnemo čez ležišče. Lahko jo uporabljamo kot glavno rjuho na kateri spimo, lahko pa jo uporabljamo, kot pod – rjuho in čez njo pogrnemo svojo rjuho, ki pa naj bo iz bombaža. Za doseganje boljših rezultatov, se svetuje, direkten stik z golo kožo.

Rjuho se pere na 40 stopinj. Lahko uporabljate tekoči detergent brez kemičnih dodatkov. Kemični dodatki lahko poškodujejo srebrno nitko v rjuhi.

Rjuho je za delovanje potrebno priklopiti na ozemljitev preko priloženega kabla v električno vtičnico. Vtikač je narejen tako, da se ne priklopi na elektriko, le na ozemljitev  ali, da kabel iz rjuhe povežete na železno palico izven prostora in palico zabijete vsaj pol metra globoko v zemljo

  • Proizvodi, katere najdete na tej spletni strani niso nadomestilo za ustrezno medicinsko pomoč v primeru zdravstvenih težav in niso zdravniško priznana za preprečevanje bolezni.
  • Proizvode uporabljate na svojo odgovornost, za kakršnekoli poškodbe ne odgovarjamo.
  • Proizvodi in trditve o posameznih izdelkih preko te spletne strani niso bile ocenjene s strani državnih inštitucij in niso namenjene za diagnosticiranje, zdravljenje ali preprečevanje bolezni.
  • Informacije na tej spletni strani so zgolj informativne narave in niso namenjene kot nadomestilo za nasvet svojega zdravnika ali drugega zdravstvenega delavca.
  • Če imate oziroma sumite na kakršnekoli zdravstvene težave se pred pričetkom uporabe proizvodov posvetujete s svojim zdravnikom ali katerim drugim  zdravstvenim delavcem.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ozemljitvena rjuha 180×200”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja