Ozemljitvena rjuha 90×200

(2 mnenji strank)

 139.90

Brezplačna poštnina
 • Na voljo je v naravni barvi bombaža
 • za posteljo mere 90×200

Ni na zalogi

Šifra: 0002 Kategorija:

Ozemljitvena rjuha je namenjena za ozemljitev celotnega telesa med spanjem. Narejena je iz bombaža in prepletena s prevodno srebrno nitko, ki je prepretena po celotni rjuhi. Rjuho enostavno pogrnemo čez ležišče. Lahko jo uporabljamo kot glavno rjuho na kateri spimo, lahko pa jo uporabljamo, kot pod – rjuho in čez njo pogrnemo svojo rjuho, ki pa naj bo iz bombaža. Za doseganje boljših rezultatov, se svetuje, direkten stik z golo kožo.

Rjuho se pere na 40 stopinj. Lahko uporabljate tekoči detergent brez kemičnih dodatkov. Kemični dodatki lahko poškodujejo srebrno nitko v rjuhi.

Rjuho je za delovanje potrebno priklopiti na ozemljitev preko priloženega kabla v električno vtičnico. Vtikač je narejen tako, da se ne priklopi na elektriko, le na ozemljitev  ali, da kabel iz rjuhe povežete na železno palico izven prostora in palico zabijete vsaj pol metra globoko v zemljo

 • Proizvodi, katere najdete na tej spletni strani niso nadomestilo za ustrezno medicinsko pomoč v primeru zdravstvenih težav in niso zdravniško priznana za preprečevanje bolezni.
 • Proizvode uporabljate na svojo odgovornost, za kakršnekoli poškodbe ne odgovarjamo.
 • Proizvodi in trditve o posameznih izdelkih preko te spletne strani niso bile ocenjene s strani državnih inštitucij in niso namenjene za diagnosticiranje, zdravljenje ali preprečevanje bolezni.
 • Informacije na tej spletni strani so zgolj informativne narave in niso namenjene kot nadomestilo za nasvet svojega zdravnika ali drugega zdravstvenega delavca.
 • Če imate oziroma sumite na kakršnekoli zdravstvene težave se pred pričetkom uporabe proizvodov posvetujete s svojim zdravnikom ali katerim drugim  zdravstvenim delavcem.

2 mnenji za Ozemljitvena rjuha 90×200

 1. odziv

  Že leta trpim za reumo. Od kar spim na vaši rjuhi ponoči lahko spim in tudi bolečine so veliko manjše. Moram priznati da sem kar prijetno presenečena.
  Hvala in lep pozdrav
  Sonja iz Postojne

 2. ambrož

  Hčerka je zimskih mesecih izredno nemirno spala in se konstantno prebujala. Od nakupa ozemljitvene rjuhe hčerka veliko trdneje spi, ob tem pa so se tudi zmanjaše dihalne stiske, ki jih je imela tekom zimskega časa. Zelo priporočam

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja